Thursday, 16 February 2012

lunch picnic date with enSuami

date:15 Januari 2012

en.suami dh teramat boring kat umah..sian kat dia.. last2 aku plan ajak dia p picnic di Timah Tasoh Lake Resort which aku sndr pon x penah p... bley?? memandangkan dh almost tgh hari,dh sah2 la x smpt nk masak aper..laei pon last minute nyer plan kan.. trus aku decide utk beli Pizza Hut then makan kat sana..

Timah Tasoh Lake Resort nih sgt2 cantik view dia..seyesly.. rs tenang je bila smpi kat sana.. pastu ley jugak kalo nk menginap kat situ..sbb kat situ mmg disediakan accomodation.. ader bungalow suite,semi detached suite,apartment & standard room.. selain dr tu,ada mcm2 outdoor activiti bley wt kat sini.. kire kalo wat family day @ kem ape2,mmg sgt sesuai.. korg ley review psl Timah Tasoh Lake Resort nih kat website dia Timah Tasoh Lake Resort .. utk menikmati kedamaian dan ketenangan,mmg recommended sgt dtg sini..

jom layan piccasss


singgah pizza hut Kangar dlu

lepak dlm keta dlu sementara tunggu pizza siap

see.. i told u... santek kan view dia

nih la lunch kami ber dua =)

ni la akibatnyer bila lupa nk mintak sudu utk makan sup

=)

enSuami saye

pose sket

suke2...

No comments: