Tuesday, 14 February 2012

dating2 ngan enSuami di Penang

time: 31/12/2011
first time dating2 ngan enSuami ke Penang..actually dh banyak kali kitorg ke Penang.. kali nih laei best sbb kami p as asben&wife.. niat tuh nk p cari brg antaran..ada laei 1 brg antaran.. memandangkan hantaran2 akan ditukarkan ms majlis kenduri belah aku,sbb tuh kami hold dlu laei satu barang tuh.. memandangkan time nih masih ader sale,kami mengharap kami akan jmpa la apa yg kami nk beli tuh.. hihihih... so kami ke Queensbay Mall ..


cocok duet pon,kena pose dlu :p

dpt makan prosperity,trus x pandang kiri kanan :p

ni kat kedai 5 hengget brg2 Jepon.. ntah ape ntah nama kedai dia.aku x hengat.. semua brg ialah rm5 jer.. hihi



verangan sgt sarung jam tuh..
mahal ok!


tetibe jumpa budak kecik nih.. anak kwn aku..Iziani

pilih2 pisang la kengkonon nk wt goreng pisang :p

ni sayur ape ek???

last2,balik mcm tuh..x jmpa jugak apa yg kami cari.. hohoh..last2 kami sopink menda lain..

esoknyer,otw balik ke Perlis,(mlm blk dr penang,tido umah enSuami)..kami singgah Alor Setar Mall... trus straight ke Body Shop.. beli brg2 utk hantaran aku ngan enSuami

trus jd member Body Shop

No comments: