Saturday, 16 April 2011

100 followers oredi



hahahahahhaahahahaa.......nk gelak la nih......

sbb ape aku gelak mcm xsedar diri nih...sbb followers aku dh smpi 100 tepat mlm nih...tahniah2... (cheh,br 100..mcm la dh cecah 1000...apetah laei 10 000... )
followers aku yg bertuah nih ialah :aku adalah aku
santek belog kamu....kemas jer....
thanks yer

aku sedar diri laei sbb aku tau belog aku nih x la seglemer mana pown...sbb belog nih belog suke suki aku..byk cite psl kisah hidup aku yg boring nih jer..dan byk jugak yg di copy and paste jer.. dan kdg2 aku tulis mengikut apa yg kuar kat kepala otak aku yg x bape nk bergeliga nih sgt..kdg2 aku luahkan ape yg terbuku,terpendam dlm hati aku nih..sbb sometimes,utk mereleasekan kepala otak kita nih selain meluahkan kpd org,kita boley jugak meluahkan di tmpt lain sebagai contoh diari...tp skrg nih kan zaman dh canggih dan maju..org guna belog la..

so,itulah aku....
motif pic di bwh ialah nk tunjuk yg aku pown ley buat mulut cenggitu...
hahahaha....ntah hape2...abaikan...

5 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

20:100 skg. LOL. sure, I'll make your blog as my top 10 first visit everyday as long as i can. TY coz promote me. later I'll credit to you too. you make me forgot my butt hurt. ty so much. ngee!! ^^

Mr.Thinker@Ali said...

thank you so much larh..!!! nk kata byk kali buleh? LOL. sincerely, thank you so much. ^^

cEnD@LiL@ said...

u're almost welcome....=)
xyah nk buang2 ms nk ingat psl butt hurt ke aper...idup mesti diteruskan..yg penting,syukur dgn apa yg ada..tiap kejadian pasti ada hikmahnya
=)

Mr.Thinker@Ali said...

hahaha. ty so much yo! :)

EzSyA said...

syasya yg ke 97!!hehe ;)