Saturday, 20 November 2010

aku janji ini last!!!

cheewaahh..tajuk mcm ape je kan...aku janji ini last aku nk tulis & bebel psl semua kenangan pahit aku..dlm idup pasti ada kenangan pahit kan..kenangan inilah yg bg aku kekuatan & semangat utk aku teruskan hidup aku..aku xde niat ape2 nk cite semua nih ok...

Aidilfitri 2009

kisah 1:ada someone approach aku...nk melamar aku...mmg happy la aku time nih..tp nyata kami tiada jodoh..ramai yg x tau psl nih..bila ms aku kenal mamat nih..x ramai yg tahu...

kisah 2: si dia yg penah hadir dlm hidup aku menjadi tunangan org..

Aidilfitri 2010

kisah 1: kisah cinta aku terputus di tengah jalan..tanpa sebab..tanpa aku tau ape salah aku..dia hanya terus diam membisu membiarkan hubungan itu tergantung..membuat aku sakit..and lastly,aku amik keputusan utk berundur diri..

kisah 2: si dia yg penah melamar aku sudah bergelar tunangan org..

semuanya terjadi pd bulan yg mulia..Aidilfitri..pasni mesti aku fobia nk sambut raya kan.. hahahah...ape pun yg terjadi,aku mohon pd Nya..jadikan aku hamba yg redha & sabar menghadapi segala ketentuanNya pd aku...kita nantikan Aidilfitri 2011 plak.. hahaha

from now on,aku nk mulakan kehidupan yg baru..aku nk focus pd degree aku..target aku kalo diizinkan Allah..aku nk sambung study smpi master..InsyaAllah..mungkin Allah ingin bagi ketenangan dulu buat aku untuk terus melangkah menggapai cita-cita.

2 comments:

farra aidah said...

aminn~
study sampai master tau.
raya 2011-dila kawen.yeay!!jgn lupe jemput ye.

cEnD@LiL@ said...

InsyaAllah...
Raya 2011 dila kawen??
huhuhu...
kalo diizinkan Allah..
kalo jemput,kena dtg tau..