Monday, 14 December 2009

i'm Student back

Sabtu lepas aku dh meregisterkan diri aku as a student kat Uitm Arau..Ms aku smpi tuh,aku tgk dh ramai yg smpi nk register..As usual la...aku nih kan peramah,,kejap je aku dh dpt kwn baru..heheh..mulut aku kan becok..aku tgk kat list,ada dlm 26 org. tp tgk x ramai la pulak yg amik finance..x kesah la..janji aku dpt kwn2 baru..heheh..

aku amik aku nyer fail then isi borang2 yg patut diisi..aku tgk total kursus sepanjang bergelar student nih..semua nya ada 35 kursus semua nya..byk nyer..huhuhu..tp Alhamdulillah aku dh drop 11 kursus..hehe..jgn maraaa..supposed 13 kursus,tp disbbkan Financial Management ngan Financial Accounting aku nyer result ms diploma agak teruk, aku kena amik balik la..x kisah la..bygkan dr 120 jam kredit, tinggal 78 jam kredit jer..hoyeh2..suke nyer aku..kire2 ikut dlm kepala otak aku nih, dlm 3 thn aku ley abih la kot..InsyaAllah..condifent tau..ahaks..

kelas aku akan start 3 Jan 2010 nih..x sbr plak aku nk study nih..buku dh dpt..aku belek2 balik buku Financial Acc ngan Financial management..aduyaii..agak karat otak aku wat ms nih..InsyaAllah aku akan beruasah dgn jaya nya..wahhh... semester nih aku amik Report Writing,Third Language Arabic,Finacial Accounting & Financial Management


Ya Allah,Kau mudahkanlah perjalanan hidupku..terangkan hati aku agar dpt aku menerima ilmu dr Mu..amin...


2 comments:

d.a.m.i.q.u.l.a said...

kat department mana?aku ada pakcik ajar finance kat uitm arau tu hehe

cEnD@LiL@ said...

siapakah pakcik ko itu???