Monday, 25 May 2009

dinner @ putra palace

Supposed aku kena smpi kat Putra Palace pkul 6 ptg..utk letakkan savounier kat meja2 jemputan..huhuhu..dgn sesuka hati nyer aku pi pas maghrib..janji ngan Is,kul 7.40 nk gerak dr umah..skali makcik tuh br abeh mandi..ciss..si Ikin duk call..hahahha..last2 pkul 830,br la smpi kat sana..dh tuh parking plak xde..aduyaii..kena park dpn Bangunan Persekutuan..pakai punya la vogue skali kena jalan jauh plak..hahah..lawak siut..kami masuk ikut pintu blkg sbb dh tau kami mmg lambat..smpi je buat x tau,trus amik tempat..hahah..penyambut tetamu smpi lmbt dr tetamu nih..ape kes??hahahah...aku tunggu kat tangga atas sbb mmg ditugaskan jaga bghn atas jer..skali Cik Rusma dtg suh turun ke bwh..suke nyer aku..hahahah..pas sorang2 vvip dtg..last skali Tuanku Raja Perlis dan Tuanku Raja Perempuan Perlis pun smpi..that dinner was so awesome..time nih la dpt tgk pakar2 perubatan menari..yg paling best ms Dr Hari Ram menari.. it was so sexy oke..makanan pun not so bad la..last skali sesi beramah mesra ngan semua VVIP.. yg paling best ms aku salam ngan wife Menteri Kesihatan Malaysia,dia ckp "i know both of u (aku ngan is) was down there waiting for the guest.taking potographs" hahaha..malu giler...
dia cam aku ngan is..memula tuh aku x tau dia tuh sp..aku ngan is mcm biasa la..keje amik gambar jer..ahakss...mmg memoriable yg amat la dinner semlm... =)

2 comments:

pemudakampung said...

erm..
apa aku nak komen ek?
taktau la.. sebab ni majlis org kaya-kaya..
dan perabis duit kerajaan ni.
kenapa tidak di buat tahli ka,kenduri kesyukuran ka?kenapa di jemput org atasan aja.
Bagaiman dgn org bawahan ??
Semua jugak berjasa dalam hospital tu.
erm..

cEnD@LiL@ said...

aduyaiii.....
jgn nk salahkan aku plak ok...
aku hanya ikut arahan jer..
ape plak org atasan??semua staff di jemput termasuk yg dh pencen2 tau..