Wednesday, 28 December 2011

corat coret majlis akad nikah


baju akad nikah

kain lace nih aku beli ms aku pegi bandung ngan mak tahun lepas.. dh lama dh beli.. ni haa br la digunakan sepenuhnya..utk kain alas nyer,aku beli dkt jakel.. ms tuh tgh sale.. aku beli utk baju aku + baju en.Suami sekali.. pastu aku puas mencari tailor utk jahit baju akad nikah aku nih.. last2, mak sedara aku bgtau yg sorg mak sedara aku dkt alor setar mmg seorg tukang jahit.. so,aku decide utk anta baju akad nikah aku kt mak ngah aku jer.. hihihi....

baju kurung moden
kain duyung (aku suke kain dia sbb berat)

veil
mmg sj aku beli kain net kale pink.. pastu mak ngah aku jahitkan lace kat tepi2 veil tuh.. so simple dan aku sgt suke

kasut
aku beli ms sale.. sj je beli kale pink sbb bley masuk ngan baju utk majlis knduri belah lelaki

bekas hantaran
bekas hantaran nih aku upah kt alan habtswedding

make up
org yg sama make up aku ms aku bertunang.. dila

bunga tangan
aku beli fresh flowers.. pastu aunty shana(kwn mak) offer utk gubahkan utk aku.. yeayyy

No comments: