Thursday, 14 July 2011

testimonial pengguna VCO

Beberapa bulan sebelum majlis perkahwinan, muka aku memang teruk..Tiba-tiba je jadi sangat teruk...Nampak kasar, jerawat tumbuh sana-sini, sampaikan ramai yang tegur.. Mungkin sebab stress kot.. Aku pun rasa macam tak confident je nak menonjolkan diri di khalayak ramai...

Apetah lagi, 10 hari before majlis, muka aku kena minyak panas... agak terukla kat bahagian bawah hidung..jadi berparut... Sampai nangis-nangis bukan sebab sakit, tapi risau muka aku berparut..dah lah nak kawen kan, tetiba je muka jadi teruk macam tu..

Macam-macam pencuci muka aku try untuk hilangkan jerawat, pakai cream parut dengan gigihnya... Dan aku juga stop pakai cream muka and makeup..kalau keluar pakai bedak debu aje.. memang rasa rendah diri gila la masa tuh..hari-hari duk pikir pasal muka.

Aku dah lama tahu pasal VCO Softgel Catalyst nie, tapi takut nak mencuba..Takut jadi lebih teruk sebab before this dah macam macam produk yang aku cuba termasukla VCO dari sebuah syarikat lain. Tapi lepas buat research , aku tengok tak ada pun yang memberikan testimoni negatif pasal VCO Catalyst, so aku nekad la cuba.

RM39.90/sebotol (60 biji)

Aku order dari Eazy Catalyst ... dapat je, terus guna. Masa tu lagi seminggu je nak dekat tarikh nikah aku.. Aku makan sebiji pagi, sebiji malam plus ngan sapu dekat muka before tidur. Aku tak sedar bila parut kena minyak kat muka aku tu hilang, yang aku pasti, masa hari majlis, parut tu dah tak ada..Syok gila!!!!

ni after a few days guna VCO Catalyst..Hari pernikahan..before make up..No editing.

After make-up pun still nampak jerawat even makeup dah tebal, sebab jerawat-jerawat tu lagi tebal.


Dua gambar yang baru diambil pada 11/7/2011 ..makeup yang nipis dengan sedikit foundation dan compact powder. After menggunakan VCO Softgel Catalyst & Collagen selama 2 bulan.

Semua gambar yang aku letak memang tak de edit-edit ke ape...Ori punya muka..Cuma edit tambah frame tu je...hehehe...
Aku akui VCO Softgel Catalyst agak lambat berkesan untuk aku..yela, lain orang lain cara keberkesanan dia, ye tak??? Lagipun memang patutla dah tengok rupa aku dengan jerawat tebal-tebal tu.. Sekarang nie cuma tinggal parut sikit-sikit lagi..Bukan senang nak hilang kan..tapi aku akan terus guna produk nie sampai cantik berseri-seri bak Puteri Gunung Ledang..hahha..tetibe!
After guna VCO Softgel Catalyst selama sebulan bersamaan 2 botol..sebab aku makan dan pakai, cepatla abes..then aku decide to try another Catalyst produk .. Catalyst Collagen..Ternyata Collagen lebih cepat bertindak.. Dalam masa seminggu aku dah nampak kesan-kesan yang aku harapkan...
RM59.90 sekotak (15 paket)

Conclusion, VCO Softgel and Collagen Catalyst membuatkan : -
- Muka nampak lebih cerah
- Kulit muka nampak tegang, bila sentuh rasa best aje...
- Parut jerawat semakin menghilang.
- Jerawat yang tebal makin menipis dan menghilang..
- Before this, kalau nak pakai bedak or foundation, kena pakai cream pelembap dulu..tapi sekarang memang dah tak guna langsung apa-apa krim pelembab.. terus pakai foundation or bedak.. dah tak menggelupas or nampak kasar.
- Dah berani/confident keluar jenjalan without make up.
- Time nak period, dah tak tumbuh jerawat banyak-banyak. Kalau ada pun sebiji jerawat nasi je..
- Dulu susah nak pergi jumpa Encik Tandas untuk buat aktiviti pelawasan, tapi sekarang tiap-tiap hari melabur..paham-paham la...hehehe..

Ramai yang tegur muka aku dah tak de jerawat after kawen..sebenarnya rahsianya adalah VCO Softgel & Collagen Catalyst... Thank You Catalyst kerana telah mengembalikan keyakinan diri aku!

SO,korg bile laei nk try????
emel me @ cendalila4743@gmail.com

crt to IenaFazlyna:

No comments: