Monday, 18 July 2011

cuci mata + cuci wallet @ PEKAN RABU

semlm aku pi ALOR SETAR wit my mummy,Che Ta & my sis,nana.... aku posa semlm..posa sunat nisfu Syaa'ban..gigih jugak la pergi.. haha...tp seyesly xde rs lapar sgt pown..sbb bile kite dh niat nk posa,InsyaAllah rs lapar tuh berkurangan...plus aku mkn VCO softgel semlm b4 aku tido..sbb takut terlajak x bgn sahur..sudahnya mmg aku x bgn..En.Tu ckp nk kejut,last2 dia pun terbabas jugak.. tp aku sorg je posa..dia x posa pown ..bueksss :p

memula pi pacific..nana nk beli kasut konon2 utk kasut raya la.. aku plak usha2 je kasut..sekali terpandang la satu high heels nih..dh lama kot aku x beli high heels..skrg nih aku suka pakai crocodile comfit.. hahaha.. aku pun test2 la kasut tuh.. tetibe che ta menyapa dr blkg...
"cantik la kak..kalo pakai high heels br la sopan sket jalan" mak aku cuba utk menggoda aku...
dlm hati aku,adakah itu tandanya aku nih berjalan dgn ganas nyer?? hahahah...
khasil godaan mak aku,aku beli jugak la high heels tuh.. Alhamdulillah 50% sales.. kale plak lebey kurang je kale baju kawen utk belah lelaki..huhu..tp lau paakai mau tenggelam En.Tu sbb kalo x silap aku 2inci kot ke 3 inci ek?? ngee~~

lepas tuh,kami gerak ke PEKAN RABU...hajat dan niat di hati nk survey2 doorgift utk tetamu ms nuri aku nnt..memula tuh pegi kedai RAINBOW.. pengedar & pembekal barang2 perkahwinan nih..tp xde plak yg berkenan di hati ni ha...last2 aku pegi kedai yg aku dh p ngan en tu ari tuh.... pas dh berpuas hati,aku pun comfirm la amek doorgft yg aku tgk ari tuh... hahahah...
penuh keta aku bwk balik semua tuh....:p

2 comments:

Anonymous said...

kedai rainbow tu belah mn ye?byk x juai beg2 gift yg cntik?

cEnD@LiL@ said...

kedai rainbow tuh dkt ngan kfc alor setar..