Saturday, 29 January 2011

minggu org tukar status mai dah


cuti sekolah dh bermula...maka paham2 je la kan bila dh start cuti panjang nih...semua kuali periuk x bersentuh la jwb nyer... mkn kenduri lorr..ari nih jer aku ada 2 jemputan.. dua2 kat Alor Setar.. memula tuh aku x tau la nk pi ngan sp..kalo aku sengsorang,tobat aku x pi la..segan kot.. then br aku realize,lepas dh +,-,x & / ,aku dh x ramai kwn2 yg bujang utk diajak pegi kenduri bersama.. harus la diorg pegi ngan pasangan masing2 kan??? nsb baik la adik aku boley teman.. dia naik bas dr penang trun kat As..Then aku amik dia..otw nk ke As tuh..MasyaAllah... panas nyer..silau mata aku nih tau..rs ngantuk sgt2.. dlm hati nih berdoa je agar aku selamat smpi...

1st kenduri aku pegi,kenduri umah roomate aku ms Uitm dlu.. Izzati a.k.a Ejat.. aku seroomate ngan dia since aku part 4.. masa tuh dia part 3..sorg laei ialah Achik.. diorg nih bdk bisnes.. dlu ms memula sebilik ngan diorg nih,aku mcm x ley masuk geng la..sbb diorg nih ader geng... manjang lepak bilik aku jer.. memekak,tgk cd...tension aku.. hahaha.. lama2 aku dh get use ngan semua tuh.. kdg2 aku tumpang gak layan cd ngan diorg nih..



kisah cinta si ejat ngan husband dia nih special sket.. yg aku tau la..diorg nih kapel since sekolah laei..the best part diorg kapel ms ejat form 5 dan husband dia form 3..amacam??terkezuutt x?? aku still ingat laei pic husband dia pakai uniform sekolah ngan beg sekolah.. cute ok.. hahah.. jodoh diorg mmg kuat kan?? b4 husband dia terbang ke New Zealand smbung study, diorg mengikat tali pertunangan.. pergghhh...gile jauh...cinta antara benua kot.. Alhamdulillah,telah tertulis di Loh Mahfuz,mmg mereka telah tercipta utk bersama..



here come d bride & bridegroom

aku jatuh chenta sama ini pelamin

sila jgn kata apa2 ok... huh..(ape pun aku ttp yg paling cute)



after 5 years x jmpa minah nih...


2nd kenduri aku attended majlis kenduri schoolmates aku,Ainun Hayati a.k.a Deq Ti.. dh lama x jmpa dia..last jmpa ms wedding enol tahun lepas kot.. dh selamat dia menjadi isteri org bulan 12 ritu..tp aku x pegi majlis dia kat kl..so,aku pegi majlis sebelah lelaki.. both of them doctor.. deq ti dkt PPUM,hubby dia plak kat hospital Alor Setar..

for both of my frens,Selamat Pengantin Baru..semoga berbahagia hingga hujung nyawa..

2 comments:

ziha said...

huu tahun 2011 mmg musim kwn2 mendirikan rumahtga..tmsuk sy :) pasni tak tahu lah boleh hang out ngn kwn2 mcm dl lg ke x. :(

cEnD@LiL@ said...

ziha: yeker??tahniah2