Wednesday, 5 January 2011

E-Day of Ject & Awo

korg ingat x laei psl kawan baik aku nih??? ala..kisah Ject ngan Awo... ingat laei x??? hahahaha... motif korg perlu hengat??? diorg dh putus la... hurmmm..opss2..bukan putus tul2 la.. just putus dan upgrade ke satu stage baru..new phase for year 2011.. hehehehe.... upgrade menjadi pasangan Tunangan..ader ke cenggitu nama nyer? hahahaa...

mcm biase la..aku nih suke nyibuk kat majlis org..aku smpi awl kot umah ject..ari jumaat pg aku dh smpi.heheh..tolong ape2 yg patut kan..aku smpi je pg tuh,kitorg ke Petaling Streets utk memborong fresh flowers..OMG..aku sgt2 suke hokey..dh mcm duk kat Cameron Highlands dah tau..murah giler ok bunga2 kat c2..terbaik dr ladang..

santek x???murah kot...satu bungkus tuh ada 20 kuntum..rega nyer ialah rm15

harus la aku berposing jugak di situ

mlm sebelum kejadian,aku ngan kect tido kul 3 pagi kot..dh la stuck kat jammed..2 jam kot..adehh...tension tul la..org nk smbut new year kan..aku ngan ject countdown dlm keta jer...dpt gak tgk bunga api..haahah.. for your info,ject wat sndr ok segala mak nenek dulang hantaran nih..ada bakat terpundam rupenyer kwn aku nih.. segala pelamin pun wat sendiri jer..saipp budget..

ini lah hasil nyer..santek x??
hantaran Ject utk Awo
Hantaran Awo utk Ject

mcm biase la..aktiviti wajib kitorg=)

maka selamatlah Ject menjadi tunangan Awo.

nape tgk aku cenggitu???

at last ,dh selamat kwn aku nih...i'm so happy for both of you..so,byk2 la bersabar menempuh alam pertunangan nih yer..aku x penah laei la rs,tp byk org ckp byk dugaan nya..apa2 pon,kesabaran amatlah diprlukan=) laei 12 bulan korg akan disatukan as hubby & wife.. cam x percaya.. ape2 pown aku doakan yg terbaekk utk korg ber dua..

aku??? tunggu jer la... doakan utk aku ok =)


ps: kisah dirg nih boley dibaca di belog kwn aku jugak: erin ..next month akan ada 1 laei enggagement=)

p/s: terjmpa something yg menarik utk dibaca,,klik sini

No comments: