Friday, 26 November 2010

aku nk BABY sgt...tp...

x tau la nape terdetik kat hati aku nih yg aku nk sgt2 baby... actually dh lama aku rs cam nih.. x tau la nape..maybe sbb aku suke budak2 kot..x pown aku dikelilingi oleh kwn2 yg dh ada anak.. sejujurnya,aku cemburu tgk kwn2 slalu update status fb cite psl anak diorg.. pastu plak upload pic diorg bermain2 ngan anak diorg..upload pic anak2 diorg senyum,gelak.. arrgghhh...sumpah aku jeles...dan sumpah aku nk anak sndr..aku nk merasa saat2 benih itu membesar dlm Rahim aku selama 9 bulan.. nk rasa mcm mana rsnya bersalin..betul ker kesakitan yg dirasai semasa bersalin hilang di saat terdengar tangisan seorg anak.. gedik kan aku nih???

ni aku nk share pic2 anak2 kwn2 aku....

Muhammad Athir Danish B Yazid (anak kwn aku,Iziani)

Amsyar Darwisy bin Nizam (anak kwn aku,Abby)

Dhiya' Hanna Bt Johari (anak kwn aku,Rajiah)

Adeeb Putra Bin Azlan (anak kwn aku,Linda)

nur raisha marithza

ni anak akak opis aku yg br berusia 2 hari....

actually byk laei pic anak kwn2 aku..tp disbbkan berukband nih terlalu mencemburui aku,nih je yg smpt nk upload.. penah terlintas kat kepala otak aku nih nk amik anak angkat.. tp since prosedur dia terlalu la menrenyahkan dan memeningkan kepala otak aku...aku hold dlu.. hurrmmm...


No comments: