Thursday, 1 July 2010

aku dah 26????


happy besday to me

happy besday to me

happy besday to me

happy besday to me


ari nih genap umo aku 26 thn..dh 26 thn aku idup kat muka bumi nih..syukur Alhamdulillah kerana masih diberi peluang utk bernyawa..

too many things and moments happened to me past 25 years ago.. suka duka gelak tawa.. semua nya ada..dan aku rs x perlu la aku nk story mory morning glory kat sini kan...=)

life: makin dewasa nih makin byk cabaran dan dugaan nya..too many things yg aku kena face sndr,yg aku kena buat sndr..

study: mmg mengejutkan..1st sem aku ms pjj degree finance,aku dpt dean list..gile arr.. mcm x percaya je ms dpt result ari tuh..syukur sgt2..hope aku ley maintain dean list every sem smpi la aku convo..aminn...

vacation: br berjaya ke Bandung,Indonesia.. next year,pi negara lain plak..

Al-Fatihah buat arwah nenek yg meninggal 5 thn lepas..ms besday aku yg ke 21..

1 comment:

wawan said...

Happy birthday Dila!!!