Thursday, 22 April 2010

ader aku kesah??

ada aku kesah ko nk kapel ngan sp pown..
anak datok ke
anak tan sri ke
anak raja ke
lantak kat ko la...
yg penting...
hutang aku jgn lupa byr..
silap besar la kalo cr psl ngan aku...
huh...
kalo la dr awl2 laei aku tau perangai ko mcm tu
jgn harap la aku nk tolong ko...

1 comment:

Anonymous said...

mungkin dulu dia pernah buat silap. mungkin dulu dia pernah patahkan hati ramai wanita. mungkin dia pernah permainkan berjuta perasaan. lagi kau nak salahkan dia when you're the one yang terjatuh dengan godaan dia? when you did it on purpose, kenapa taknak fikir dulu akibatnya and when he left you, kenapa nak salahkan dia? sebab kau perempuan? habis tu dia? kau ingat dia tak pernah rasa menyesal segala? let go lah. tak perlu berdendam dengan dia. dia juga manusia. sama seperti kita. kalau tidak hari ini, esok lusa berubah jugak. cukup sekadar doakan kebaikan dia. tak usah biarkan dia rasa sama seperti apa yang kamu pernah rasa.