Monday, 1 March 2010

bagan lalang+kenduri+alamanda

Last weekend aku ke Bagan Lalang utk attend majlis perkahwinan Pak anjang Kimi ngan Mak Anjang..gerak ke Sungai Petani pas smyg jumaat kira2 kul 3 ptg gak la.. smpi umah mak andak,bdk2 kicik tuh dh siap..sian..Pak andak x balik2 laei.. aufa dh pandai ckp..penat aku melayan dia..huhuh.tp sonok..huhuhu.. dlm kul 6 ptg, kami konvoi 2 biji keta ke Bagan Lalang..kul 12.30 pg smpi kat homestay..letey nyer pasal trus tido..tp x ley nk tido sbb bdk2 kicik tuh ajak aku main ngan diorg..hahah.. layan je la smpi masing2 penat trus zZzZzZ....esok nyer kul 730,aufa dh masuk bilik kejut aku bangun ajak mkn kek coklat..boley??


bwk bdk2 kicik nih main2 tepi pantai..nk mandi air x pasang laei...



last2 mandi kat sini je la..hahahaha..mcm2 aksi dan gaya la bdk2 nih

lepas bg budak2 kicik nih mandi manda,aku pun masuk mandi...sdh mandi je,aku masuk bilik aufa ngan kirah duk menyelongkar beg make up aku...Ya Allah..x nyempat2..abih aku nyer compact powder ngan lipstik tau..aku nih mmg x suka make up..just menda2 asas jer..tp diorg nih laei cekap dr aku..sabor jer la..


sonok attend majlis kahwin kali nih sbb ramai sedara mara aku yg dtg...yg paling best skali Tok Chik aku lepas gian nyanyi karaoke..huhuh..lawak tul la..

aufa husna...geram tul aku ngan bdk kicik nih..dh la curik lipstik aku...


majlis perkahwinan kat dewan org ramai sepang

No comments: