Friday, 15 January 2010

kesakitan+ketensionan

dah lama aku x mengupdatekan blog aku nih..actualy byk menda nk di story morykan kat sini...just lately nih aku agak bz sket...wahh..mcm menteri plak..huhuh..

aku kesakitan yg amat sgt2....nk tau aku sakit apa??huhuhu...

1)aku sakit kaki..
semlm aku main futsal..peha kanan aku actually x lega tul2 laei..aku pun tak tau nape sbnr nyer.. kejang gila peha aku nih..bygkan sakit gila bila aku nk sujud time smyg..Ya Allah...seksa tul..semlm teammate aku ckp peha aku bengkak..huhuh..ganas x aku main???hahahah

2)aku sakit hati
aku sgt hangen tul ngan someone nih tau..sgt suka nk sakitkan hati aku..huh..xper2.. lantak ko la..ader aku kesah??

3)aku sakit mata
aku sgt sakit mata tgk mata tgk bdk2 skolah ponteng skolah..pastu dgn bngga nya ley duk isap2 okok plak..huh..xde kesedaran sivik lansung la..

4)aku sakit telinga
aku sgt sakit telinga bila aku ditanya soklan2 yg aku x bp suka utk dengar la... np la xde soklan lain nk ditanya kan???antara soalan yg femes.."bila nk kawen?" huh..

5)aku sakit pewot..
as usual la..every month mmg aku akan mengalami sakit ini..truk yg amat la..smpi ari nih aku ialah MC..dh la aku sakit yg amat..doktor tuh plak mcm kerek gila..doktor muda la katakan..layan patient mcm ampeh jer..jwb soklan pun mcm x ikhlas...mrh nyer aku...!!!!!

p/s:so kesimpulannya,aku ialah seorg perempuan yg sentiasa mengalami sakit2 sebegini.. haahaha...hape yg aku merepek nih?

2 comments:

sHarY said...

salam~

bersabar la ya dengan cubaan yg melanda..dan teruskn berdoa,doa org yang sakit cepat dimakbulkn..
InsyaALLAH~

semoga cepat sembuh..

cEnD@LiL@ said...

yeker??thanksss