Tuesday, 8 December 2009

Trip to Jb # 1

first day b4 gerak ke JB..aku bgn awl ari nih..sbb nk kena beli fresh red roses sebanyak 60 kuntum utk wedding erin.rm13 utk sedozen...rs mcm kat cameron jer..aku suke roses kale pepel tuh..then aku kena anto ject balik opis..aku lepak sengsorang kat The Weld..Ject paling lawak la..dh la pg masuk keje kul 915,kua balik 930 then masuk balik kul 1045..mcm bapak dia nyer bank jer..hahaha..kul 1130 plak aku ke pasar ngan ject..bukan sebarang psr ok..ni psr jual mcm2..ada baju,tudung,beg..murah2 plak tuh..ala2 downtown arr..aku sambar tudung..murah plak tuh..rm20 jer...kalo mak aku tau,harus la..after dat kul 1 aku gerak balik ke umah ject.

ni la pepel roses yg aku ckp tuh....

aku gerak dr umah ject,amik enol ngan emeer kat Pudu..nsb baik x jammed laei time nih.. kalo x,harus la..then trus gerak amik ject...pastu trus shoot ke JB..first perhentian ialah Seremban..benti mkn then trus ke Jb..

ni dkt R&R Seremban..ketua rombongan ckp stegah jam je brenti mkn..hahahah...

kitorg smpi Jb around 10pm..aku ngan ject pi check In bilik kat Dorsett Hotel..emeer ngan enol plak pi culik erin..kitorg ader Slumber Party utk Erin..huhuhu..kitorg pakai baju tido semua.. lupe plak nk snap adiah yg kitorg belikan utk erin..kitorg beli Lingeries yg sgt sexy kale pink.. ahakss...br la MNI rs panas sejuk je tgk Erin..hahahahha...


No comments: