Wednesday, 30 December 2009

Amni dh besar

kezen aku balik dr kl..lama gila x jmpa dia..last jmpa dia thn lepas lau x silap aku..after dia bersalin..yg aku nk sgt jmpa tuh anak dia..AMNI NADRAH MAIHANI.. nama punye la panjang..gabungan nama kezen aku ngan hubby dia.. Azilahani + Mohairi.. isnin ptg lepas,after keja aku balik ke kg..umah mak long sbb kzen aku ada kat c2.. dpt gak jmpa at last..kezen aku nih nama dia dila jugak..nk bezakan kami.. dia DILA BESAR dan aku plak DILA KECIK..boley mcm tuh??

kezen aku ckp,AMNI ssh nk suka org lain..sekali je aku hulur tgn trus dia nk kat aku..ape petanda itu??aku ada aura ok..hahahah...yg mak ngah ckp "xlama laei la tuh"hahahaha....


diz is my kezen...dila besar & dila kecik... ngee~~

No comments: