Monday, 19 October 2009

Jamuan Aidilfitri HTF

Kamis lepas, tmpt aku bekerja buat jamuan Hari raya..Selamat duit belanja aku utk hari nih.. ikutkan setiap staf mesti byr duit utk jamuan nih mengikut gred..aku kena RM5..tp mkn dh lebey nih..mau dkt Rm20..mn tak nyer..nasi beriani,laksa,satay, ketupat,nasi impit,nasi ayam,popia,roti jala dan mcm2 laei la..huhuh..dh 2 thn aku berkhidmat kat HTF nih,thn nih la merupakan 1st time aku join Jamuan Hari Raya..huhuh..2 thn lepas aku pi Langkawi..thn lepas plak aku pi Kl..Open houz umah Ject..agak menarik jugak la..mmg keja makan je aku ari nih..alamak..gemuk la aku nmpk nyer..ngee~~aku rasa happy plak ari nih..x tau la nape..maybe sbb aku dpt jmpa ramai kwn2 kot ms jamuan raya nih..kwn2 induksi..rindu plak kat diorg semua...mls nk cita pnjg2..korang layan la gambar yg di snap oleh Mat Pet..ntah ape2 nye gmbr yg dia amik pun aku x tau..di usungnya kamera aku merata td..

3 comments:

kakcikseroja said...

Agak-agaknya, sepanjang Syawal ni, dah berapa kilo bertambah, ye dik? :)

cEnD@LiL@ said...

x tau la akak..huhuh..risau jugak nih..tp sy maintain mcm nih jer..
ari tuh br timbang 46kg..ahakss

kakcikseroja said...

waduh! separuh je dari berat akak tu... huhuhu....