Wednesday, 7 October 2009

baju kurung+bateri keta+jin notti

Semlm aku kuar ke Jitra ngan Is & Murni..konon2 nk pi tgk cite Jin Notti..pas keja,balik umah then tunggu Murni dtg amek..for the first in my life,aku pakai baju kurung tgk wayang..buang tebiat ke ape?? huhuhu.. kul 6.30 smpi Jitra Mall..trus naik kat cinema..skali tgk show pkul 845 mlm..pkul bape nk balik kang?? then decide nk pi ke AS Mall..show kul 7..smpt la nk shoot ke sana kan.. masuk je keta tetibe keta Murni x ley start..pelik b ajaib..tetibe plak..Murni pi gitau kat abg technician kebetulan plak ader kat tmpt parking tuh..Alhamdulillah abg tuh tolong.. punye la baik hati..dia tukar bateri keta dia masuk ke keta Murni..then start keta Murni..kitorg pun pi la cr kedai spare part nk beli bateri keta..bukan bateri AA ok..abg tuh siap pesan kalo cina tuh x nk pasangkan,dia akan tolong pasgkan.baik tul abg tuh..abih rm150 gak la tukar bateri keta semlm..then kitorg masuk balik ke Jitra Mall..nmpk abg tecnician ngan kwn dia.. gelak2.. hahaha..lawak tul..pastu kitorg naik atas smyg Maghrib..nk jugak tgk Jin Notty..x kire.. pas smyg, pi cr adiah utk is ngan paly..show kul 845 mlm..lawak gile la..cite tuh x la lawak mana tp ntah la,...mampu buat aku lupakan seketika rasa sakit hati aku nih...kul 11 mlm aku smpi umah semlm..letey giler..then ader org sms aku,offer kat aku kamera dia..nk jual kat aku RM1500.. agak menarik tuh..tp duet x de laei maa..nnt dlu la..hold dlu menda tuh.. semlm b4 aku tido, aku teringat balik kejadian yg menimpa kami td..mmg lawak.. but it's make me realize something.. something dat hurt my heart softly....





p/s: arinih byk kali aku dgr lagu BENGANG dr Akim AF7..so tema ari nih ialah BENGANG...

"TAK MUNGKIN KU PERCAYA,KATA2 YANG PENUH DUSTA,HANYALAH BIBIR BERKATA,YANG MEMILUKAN,MENAMBAH BENGANG RASA HAMPA,KERUNSINGAN DIRIKU TERASA"

5 comments:

hanyi said...

Air Max shoes
Air Max Tn 10
Max 89
Max 90
Max 95
Max 97
Max Ltd
Max Tn
Max Tn(Special Edition)
Women Air Max Ltd
Women’s Max 90 shoes
Women’s Max Ltd 2

kakcikseroja said...

macam nak gi makan kenduri la pulak 3 serangkai ni :)

cEnD@LiL@ said...

tu la psl akak kan...ngan baju kurung nyer..ayu giler la..x penah2 pakai baju kurung pi tgk wayang tau..huhuhu

kakcikseroja said...

Jangn plak esok-esok gi kenduri kahwin ke tahlil ke pakai baju singkat ngan jeans! Baru betul..hehehe...

cEnD@LiL@ said...

uishh..agak2 ler akak...sy masih tau adab tuh...