Friday, 12 June 2009

shafy

at last settle dh kes penipuan oleh si shafy nih..geram tul aku ngan minah sorang nih..even kat dunia ko selamat,tunggu la di akhirat nnt..tp x semua gak selamat kat dunia nih..balasan Tuhan tuh bila2 ms je..tunggu time jer..ko aniaya org suke2 hati ko jer..korang baca la emel dia nih..wak giler...psyco tul minah nih..

diyana adalah org first shafy buat macam ni,and shafy bukan jahat sangat hina sangat sampai nak buat yg tak tentu hala,shafy tau shafy dah menyusahkan ramai org.tapi jgn hina shafy smpi mcm ni sekali. shafy berdosa and buat salah.... shafy tau shafy dah ambik duit org.shafy niat mmg nak bayar.semua org buat salah.semua org buat dosa.tapi jgn hukum shafy tanpa bg shafy peluang untuk tebus kesalahan shafy.shafy makan duit haram.allah pasti akan azab shafy.jgn ingat shafy buat mcm ni shafy tak fikir baik buruk.shafy akan bayar mana yg mampu dan shafy takkan menyusahkan org2 lain.shafy tak pulang duit diyana rm1500 dan sekarang diyana msh sudi tlg shafy.shafy tak mintak u halalkan duit u pd shafy tapi shafy mintak jgn tuduh shafy.bg shafy peluang.

lawak giler bile baca emel dia nih..harap2 pas nih dia tul2 insaf la..jgn la menipu org..last2 terjerat diri sndr..ingatlah Tuhan tu sentiasa bersama ngan org yg teraniaya..x kemana pun semua tuh..beware~~

5 comments:

heuda21 said...

da settel ke dear?da dpt blk $$?huda xdpt lg.diana jnji nk bank in ptg ni $$..huh,dpt ke x 2.kte tggu je la..

heuda21 said...

plik2..msia camni pn ade.nsb wit ak da dpt.

cEnD@LiL@ said...

alhamdulillah dh settle everything...
duet pun dh dpt balik...
huda dh dpt blum??

heuda21 said...

br dpt hr 2..2pn sbb cimb.lmbt ckt.

fobia da nk bli on9.huhu

cEnD@LiL@ said...

jgn fobia2..cr blogger yg best2 la..jgn la cr cam pompuan tuh laei dah..ngee~~