Sunday, 14 June 2009

Enggagement

hantaran dr pihak lelaki warna biru
cincin tunang seri
aku tumpang jer la...ngee~~
hantaran pihak perempuan warna ijau
Dr Aiz,Seri & Dila

Semlm one of the gewdixs dh selamat jd tunang orang..Alhamdulillah...dh selamat dh sorg.. so tinggal la laei 4 org..dan dlm yg tinggal tuh aku masih memegang jawatan vice president of single club..hahahah...seronok aku tgk cik Seri semlm..berseri2 muka dia..mcm2 gaya ada..happy,panic, gelabah..al maklum la bertunang ngan org yg x disangka2..kwn sendiri ms study dlu..bagus la mcm tuh..at least dia dh kenal hati budi tunang nya itu..seronok aku tgk dia semlm..ngee~~ part yang paling best,ms ayah seri tetiba masuk dlm bilik..aku ingatkan nk wat apa..aku pelik gak la.aku tgk ayah dia duk membilang jari..ckup 10,ayah dia kuar jmpa tetamu2 yg dtg..then baru aku paham.. gimik la konon2..ayah seri masuk nk tanya seri setuju ke x terima peminangan itu..lawak2.. so di kesempatan ini,aku nk wish ko seri..."SELAMAT MENJADI TUNANGAN ORG" i'm happy for you.

2 comments:

crystalmerah said...

10 jari tu 10 ribu ke? hehe. btw, apsal tade gamba tunangan nye. takkan nak privacy kot. haha ;)

cEnD@LiL@ said...

ngee~~ tu kena tanye tuan tubuh la dlu..