Friday, 21 February 2014

aku neh suka tipu kan

gempak x tajuk ????
mmg aku ngaku aku tipu...
kengkonon nk update la blog pas abeh final kan...
smpi result final kuar, duk mcm tuh jer..
alasan????
aku super bz.. seriuosly...
keja skrg neh x mcm keja yg dlu la......
sgt mencabar ok...
even org ckp bila dh ada ank buah neh, boleh la ko pass keja kt anak buah je kan..
yg tau ko sign je segala mak nenek...
but sorry aku bukan jenis mcm tuh la....
maybe sbb aku mmg bermula dr bwh kot..
so aku tau camne rsnyer kalo org mengarah kita wat keja...
and one more thing is, aku skrg neh ngah tanggung keja EO N36 yg bersara..
penuh bilik aku ngan kew8 ngan buku brp...
huhuhu...

in Shaa Allah lepas neh aku akan update cite psl
1- opis baru
2- life baru
3- kisah Rania =)

1 comment:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)