Tuesday, 27 March 2012

HoneyMoon @ Kota Kinabalu (day 3)

hari ke dua terakhir di KK... sob..sob..sob...sedey bangat...rs cam x mo balik je..sbb best kt sini.. tenang jer..xde nk jammed2 sgt pown...(actually dpt berdua ngan enSuami yg sebetulnyer) ... so kami decide utk ke Pulau arini.. kami pilih utk p satu pulau je..sbb mls la nk p smpi 4 pulau..laei pun satu pulau kena byr sorg rm22 kot kalo x silap.. kitorg pilih ke pulau Manukan....

perjalanan ke pulau Manukan lebey kurg 20 minit la... naek bot..nsb baek la aku x mabuk laut.. hihihi...Alhamdulillah cuaca pun santek jer.. tp org mmg ramai..sbb hari cuti..public hodiday plak.. adehhh....blasah je la labu...

at Jesselton point

pose dlu b4 naek bot

kengkonon la tuh kn

yeayyy dh smpi pulau manukan

<3

air dia sgt2 la jernih ok

nk jugak la tulis2 gitu kan :p

mafia mana x tau

time neh kul 12 tgh hari..mmg x la nk berendam time2 nih kna

see...air dia jernih bangat

indahnya ciptaan Nya


pas balik dr pulau Manukan,lai bini terbongkang tido keleteyhan..mmg letey giler la..tjaga dh kul 4 lebey.. kitorg plan nk tgk jalan ke airport since esok pagi seawal 6 pagi kitorg dh kena gerak dr hotel..sbb flight kul 730..dendamnyer aku ngn AA.. suppose tiket balik tgh hari..tp AA reshedule balik time nyer..tu yg jd kul 730 pagi tuh..rugi dh bekpes 1 ari kat hotel..haisihhh

pas jmpa jalan ke Airport,kitorg lajak ke First Beach Tanjung Aru..elok2 smpi je time sunset.. santek bangattt....



lepas lepak2 jap kt c2 kitorg ke pasar mlm area pasar piliphine tu..tp kami x beli brg kat pasar philipine tuh..kami p ke pasar malam.. murah sket dr pasar philipine...sgt rambang mata ttgk pearl2 tuh..adoiiyaiii

tingin pakai spek yer??

rambang mata okey tgk segala mutiara2 neh...

No comments: