Friday, 29 April 2011

santek nyer dia kannnn...^_^

sweet kapel kan.. (tp perasan x prince william botak la)


PRINCESS KATE



aku suke la baju dia... simple jer..xde la nk over2 sgt..xde nk beropol2,berenda2,manik2 koran,labuci2,lip lap2... just a simple long dress..veil yg santek dan letak tiara jer... tiara pun kecik jer..xde la besar dan berat smpi x stabil kepala tuh kan...make up dia pun simple jer..xde la nk over sgt2..tp ye la..org dh mmg santek kan..x yah nk tebal2 make up tutup segala menda kan.

and d most important is, baju dia agak sopan la kalo compared ngan artis2 kita kat Malaysia nih.. walaupun dia pakai agak jarang kat atas tuh (sbb dia bukan org ISLAM) ..but still sopan bagi aku.. xde la terdedah2 smpi terjojol bijik mata tgk free show kan??korg setuju x ngan aku??

"LADY DIANA"


dia nih pun santek jugak kan....
baju kawen dia pun simple jer...tp x sesimple menantu dia la...sbb dress dia panjang yg amat... huhu..but still sopan kan... tutup semua.. puteri berjiwa rakyat....

lupe plak.... menda pelik yg aku tgk ms Royal Wedding nih ialah TOPI...
agak unik2 dan pelik2 kan.. huhuhu..
ke aku sorg je yg perasan?

----------------------------------------------------------------------------------
best ke kawen ngan kerabat2 raja nih ek?? teringin jugak nk tau kehidupan kerabat2 di raja nih mcm mana... protokol nyer.. cara nk makan,cara nk jalan,cara nk lambai..perrgghhh... semua tuh diperhatikan ok... aku rasa kat Malaysia nih xde la wartawan nk amek port sgt kan berbanding di luar negara..very the busy body btol paparazzi tuh semua...

mesti mcm x de privacy kan... nk wat itu x boley..nk wat ini x boley.. nk makan kat kedai mamak pown x boley..nk sopink dkt Mydin,Giant pown x ley kan... huhuh...nk pakai baju yg pelik2 sket pun x boley...
bosan gamak nyer kan.....

tetibe tingat plak cite "PRINCESS DIARIES"... lawak kan cite tuh..still ingat mcm mana dia nk membiasakan diri dia dgn kehidupan as princess.. practise protokol time nk makan.. cara nk duduk..cara nk lambai... kalo aku la..harus la aku stress.. hahaha...

2 comments:

AdiaLuze said...

Suka citer Princess Diary yang first ... Lawak sesangat .. Hehehe

cEnD@LiL@ said...

tul2...bygkan lah minah tuh rambut serabai nk mampos.. pastu bulu kening tebal.. huhu... lawak kan