Wednesday, 2 March 2011

contest "JANGAN pandang kamera"



Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI. (done)

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

kdg2 sy pun suke jugak amik pic x pandang kamera..konon2 candid..pdhal amek pic sendiri..hahahah...

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.(done)

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 (done)

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.(done)
1- farra
2- emeer
3- abby

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.(done)

No comments: