Thursday, 10 February 2011

Lelaki...oh...Lelaki

hp aku berbunyi...ada sms masuk...
"dila..wat apa?"
"x wat apa..awat?"
"sj ja..teringat kat dila.."
"owww..."
"dila x ingat kat ***?"
"wat apa dila nk ingat kat ***..*** kan laki org"
"ermm..xpa la mcm tuh"
sumpah aku rimas.....tolong la wahai kamu yg bernama lelaki yg sudah mempunyai isteri dan anak...jgn la kaco hidup aku lagi!!!! aku sgt2 x suke la...mcm mn nk ajar org2 yg x penah nk sedar diri nih???boley duk ngaku yg dia duk ingat kat aku..cikepun tul la!!!!!!!
mmg aku akui suatu ketika dahulu lelaki nih suke kat aku..pastu selalu duk berangan aku nih jd bini dia..tp ms tuh aku hanya anggap dia sebagai kwn jer..x lebey dr itu..tp lelaki nih plak tangkap feeling lebey ngan aku...
korg boley bygkan x??a day b4 dia nk tunang,dia sms aku...nk jmpa aku..aku pun setuju je la..sbb aku anggap that will be d last time aku jmpa dia... dia boley ckp ape tau.."*** x pasti la ngan keputusan yg *** wat nih..tul ker *** nk tunang ngan dia?" MasyaALLAH... Sngal tul la..aku pantang tul ngan lelaki yg x berpendirian ttp nih tau...then a day b4 dia nk kawen..d same things jd...dia call aku ckp menda yg sama jugak...tp kali nih laei dasyat... dia ckp "*** ttp syg dila" lelaki oh lelaki...x paham aku la...
kalo korg nk tau,smpi skrg dia still sms and call aku...mmg aku x jwb la..penah satu mlm tuh dia tunggu dpn umah aku nih,nk jmpa aku...mental tul la...smpi penah suatu hari tuh dia call aku,ckp rindu kat aku..sengal kan.. aku sound direct arr..pastu aku trus letak pone..dia sms aku.."smpi hati wat *** mcm nih..time ssh cari ***" dh dia ngungkit plak..dh ko yg beria sgt nk tolong aku dlu kan...
sumpah aku rimas sgt!!!!!

3 comments:

AdiaLuze said...

Mekasih sudi join GA kite... ^______^
Gud Luck okeh !!!

Follow blog awak (74)... ^_+

cEnD@LiL@ said...

tq kak=)

cEnD@LiL@ said...

tq kak=)