Sunday, 1 August 2010

extend study???

hurmmm...aku x tau la np ngan aku nih...ntah mcm mana ley terpk nk extend study sem nih...bukan la aku mls ke ape..tp mcm takut je nk bwk paper sem nih...pelik kan,,,dlu ms awl2 aku beria gile nk smbung study nih..dh tu sem lepas aku nyer result not so bad aper...apekah yg melanda diri aku nih???

psl nk extend..byk pulak prosider nk kena ikut,,aku hengatkan amik PJJ nih mcm senang la sket kan..xde la nk kena ikut rules sgt sbb aku rs cam pjj nih ikut kemampuan kita..dh tu plak pjj nih part time..byk komitment lain yg kita kena tanggung selain dr nih..tu yg wat aku terpk nk extend tuh...

tp,aku rs mcm rugi plak lau aku extend kan...lambat atau cepat nk abih study tuh x kesah as long as u get ur degree...so aku rs aku nk teruskan perjuangan aku nih..sekali aku dh start,aku x nk pandang belakang laei dah..ape nk jd,jd la..kasik redah jer la..
hahahahaha....

No comments: