Wednesday, 10 March 2010

kaki ku injured


semlm team futsal aku ada friendly match ngan team Jab Perangkaan Perlis..x tau la nape.. team aku nih mcm jd gelabah terlebey plak bile tgk team diorg yg sasa bdn nya..huhu..laei pun kitorg dh lama x main kan..manjang ngan fitness jer..gile ke ape..lari court futsal dlm ms 10-15 minit non stop..mau tercabut kaki nih..tp bile dh lama2 rs ok plak..huhuhu..

start 1st game,aku x main laei..aku lepak2 kat luar dlu..pas 5 minit,coach panggil aku masuk ganti Maria..byk gak peluang nk score goal..tp ape nk wat..team Perangkaan main ganas gile..siku2 la..tackle kaki la..huisshh..nsb baik la utk 1st half,team kitorg menang..masuk 2nd half,coach kekalkan player yg sama gak..dlm 3 minit kot,aku dh dpt peluang nk score goal, entah mcm mana,entah silap kat mana,aku terpeleot..kaki kanan aku terkepak..mcm mn nk explain ek..huhuhu...Tuhan je yg tau bertapa sakit nya kaki ku waktu itu..smpi org kena papah aku keluar dr court la..

haishh..kwn aku papah aku masuk jmpa doctor..baik sungguh kwn aku nih...heheh..pas jmpa doc,dia suh aku pi wat x-ray..first time nih aku masuk bilik x-ray..canggih2..huhuhu..pas dh settle,tunggu la jap kat luar..

pastu aku jmpa doc balik..dia tgk x-ray kaki aku..Alhamdulillah xde apa2..just terseliuh jer.. so dia bg ubat tahan sakit dan mc 1 ari..1 ari jer..kemut tul doc nih tau..ms kuar dr casualty ,aku ternmpk pak anjang aku..aku tanye la dia dtg tgk sp..rupe2 nya mak aku call dia mntk tolong tgkkan aku..hahahah..mak aku nyer panic..sian kat mak..then kwn2 aku tolong anta aku balik umah..terharu nyer aku..


mcm mumia x kaki aku dibalut??hahahahah

No comments: