Saturday, 27 March 2010

hancur hati ku

terkedu...terdiam...terduduk...termenangis...ape korg rs bila something yg korang syg,jaga sebaik mungkin dirosakkan oleh org lain tg x dikenali lansung..

Al-kisah nyer mcm nih...ari nih aku kuar bwk adeeb ngan Lin & Maisarah..pg tuh pegi kangar..cari adiah utk dhiya' hannah..dh shopping2,balik ke arau..smpi je umah Jie,kak long ckp hannah kena tahan kat wad sbb demam..suhu 38*c..gile pns tuh...sian hannah..bdn x selesa sbb panas..sedey plak aku tgk...then balik Arau anta Lin ngan Adeeb..straight ke Jitra..



Smpi Jitra,pi mkn ngan maisarah...cikgu lanje ari nih...thanks yer...then lepak2 borak..memula plan nk tgk wayang..cite kartun..how to train dragon..tp tiket lambat plak..x jd la..last gi karoke jamban..hahahaha...dh lama x menyumbangkan suara kan..ngee~~ dpt la lepas gian nyanyi.then jln2..Maisarah nk cr adiah utk mak dia..kitorg masuk kedai perfume..dia belikan mak dia perfume..huhuhu..

then,gerak balik ke Perlis...aku lalu ikut jalan kampung..entah kat mana silap nya,BABY aku telah dicium montotnya oleh sebijik persona kat simpang 3 sungai korok..sedey giler aku..hancur hati aku nih...mmg terdiam aku td..bila BABY aku dilanggar oleh seorg yg aku x kenal..mmg seyesly aku nanges..huuwwaaaa....org yg langgar tuh ngaku mmg slh dia..dia x smpt nk break.. aku x tau la..ntah2 dia duk ckp tepon kot..then dia bg name card dia..aku rs kontraktor kot..dia suh aku bwk keta esok pegi bengkel kwn dia then repair kat sana..dia akn byr semua nya..





No comments: