Monday, 16 November 2009

offer


p/s: Alhamdulillah...aku dpt offer wat PJJ kat Uitm,Arau..Degree in Finance..br nk merangkak wat degree..dlu dpt offer wat full time,gatai tolak..huhuhu..xper la..pelan2 kayuh kata org..mmg dh lama aku smpn hasrat nk smbung study nih..kali ni aku xkan sia2kan peluang yg aku dpt nih..seboleynyer aku nk smbung study smpi master..wahh..berangan tau..huhu..InsyaAllah la kan..
Actually aku try check result nih jumaat mlm lepas..tp x tau np x ley nk masuk website tuh... aku dh cuak giler..sbb kat situ dia tulis..PEMOHON YG BERJAYA AKAN DPT MELIHAT SALINAN SURAT TAWARAN.BG PEMOHON YANG TIDAK BERJAYA,SURAT TAWARAN TIDAK DPT DILIHAT..mengong x??aku dh mntk tolong 4 org kwn aku mlm tuh smbil ym ngan diorg.. thanks to Rose,Emeer,Fyruz & Takim sbb tlg coolkan aku mlm tuh..kat Abg Ayie ngan Sum gak.. thanks sbb bg support utk aku mlm tuh..terus terang mmg aku nanges mlm tuh.. mmg rs down giler..mmg aku akan frust kalo aku x dpt sbb aku mengharap sgt2 utk smbung study nih.. aku terpk kalo aku x dpt offer nih,ape la nasib aku thn nih..dr awl thn smpi la nk abih tahun x henti2 ujian melanda aku..Tuhan menguji aku.. thn nih mmg x de luck utk aku..penuh ngan kisah sedey je thn nih..ape nk wat..aku redha jer...
Tp Alhamdulillah esok nyer aku check,dgn sekali enter je trus kua result dia..Syukur sgt Ya Allah...aku berjanji dan bertekad,aku xkan sia2kan peluang yg aku dpt nih...