Thursday, 11 June 2009

penipu...

aku geram gile dgn penipu2 nih...aku mmg anti gile org yg suka menipu nih...utk kwn2, aku nk share ngan korang psl penipu nih...she's blogger gak la...dia ada jual shawl..pelik sgt2 sbb dia xde bg phone number utk contact ngan dia..rupe2 nyer dia menipu..ramai gak tertipu ngan dia.. dia dh memburukkan nama org lain skali..sakit hati tul..
ni emel dia yg di forwardkan kdp semua org..

salam.

sebenarnya,shafy berhutang dengan orang. dan shafy tak tahu macamana nak bayar hutang orang tu coz shafy tunggu/harapkan duit pinjaman shj yg shafy akan dapat setiap awal bulan. orang tu pulak semakin mendesak-desak shafy.shafy tak dapat fikirkan cara lain.shafy malu.shafy tahu shafy dah takde harga diri. sebab tu shafy bukak poser blogshop ni dan shafy suruh korang bank in kan bayaran ke number akaun org yg shafy berhutang tu. bila dah cukup jumlah hutang shafy (RM1500) shafy tutup blog poser itu.

dan sekarang shafy nak bayar semula duit korang.coz shafy dah start kerja part-time.shafy akan bayar sikit2 dan shafy akan langsaikan semuanya seawal naik sem baru nanti.

shafy mintak maaf.shafy terpaksa jadi sehina begini.

ampunkan shafy.


aku x sangka ada gak manusia mcam nih..mengambil kesempatan atas org lain...org lain pun yg mana wat perniagaan online pun terjejas gak sbb dia..ape nih??x paham aku..katanya study kat UPM..amik course kaunseling..tp menipu org..belajar tinggi wat apa???

4 comments:

CyCra~ said...

huh,,babes i tot i ask u b4 bout all u on9 txn..beware gurl nowdays..traditioanal ways better than on9,normal transaction always prevail..

cEnD@LiL@ said...

its ok babe..dh dpt trace..dh jd jes polis pown..pdn muka minah tuh..jgn main2..
ngee~~

maikitty said...

tu aaa...banggang gile si shafy tu ..bongok ....i pown mangse ..tapi nasib la si diana tu baik ...bertolak ansur kan ....

cEnD@LiL@ said...

tu la psl..Alhamdulillah sgt2...nk cr sgt la si syafi tuh tau...nk siat2 je muka dia..geram giler..