Monday, 15 June 2009

Faboulous Sunday

Awl aku bangun pg ahad..pas smyg subuh as usual aku kemas2 umah..sapu smph,sidai baju..cuci calat la umah aku..hahaha..then ms aku duk sapu smph kat luar umah,aku terpandang BABY aku..sian kat dia..dh lama aku x mandikan dia..huhuh..

my Baby

binatang peliharaan aku yg ku simpan dlm kereta ku..hahahah

Arini aku plan nk main bowling ngan Mr Shrek(heheheh..jgn mara ar)..pkul 3 dia nk dtg amik aku..naik keta dia,sbb aku silau nk drive siang2..hahah..ade ke patut dia kata aku pontianak.. ciss..suke2 hati dia jer..around 245,dia sms aku ckp dia kat hospital..bwk kakak ipar dia tgk baby..aku decide utk tunggu je dlu..kul 315 dia sms suh postpone dlu plan nk main bowling.. hurmm...xper la..nk wat camne..maybe next time kot..di sbbkan aku dh siap,aku pun kuar la pi lepak kat kfc..wifi free..tp mkn kena byr la..aku lepak la kat kfc sorang2..adik aku dtg kat aku amik keta aku..kul 430,Mr Shrek sms tanye aku still kat kfc ke..dia nk dtg ker??ntah la.. after 1/2 jam,aku bermonolog dlm hati..mamat nih nk dtg ker??tp x nmpk2 pon btg idung..skali aku panggung kepala,aku nmpk dia dtg kat aku menatang trey..lepak2,mkn2,borak2 smbil aku meng upload pic & meng update blog aku..then dia anta aku balik umah..dia ckp nk pi umah member dia smyg asar..smpi umah,aku terpikir np td x pi tgk wayang..huhu.sj je aku ajak dia pi tgk wayang..dia ckp ok jer,tp nk balik umah dlu smyg asar..rajin la plak nk balik umah then nk patah balik plak amik aku..pas smyg aku pi lepak umah is..tau2 dia smpi..x sms aku pun ckp nk dtg.. kelam kabut aku masuk umah pakai tudung..then br aku realize yg wallet aku dlm keta aku.. alamak..belasah jer la..ngee~~ mau nyer polis tahan mntk ic aku,senyum je la..muka aku nih x de la nmpk muka warga negara asing kan..pure melayu ok..smpi Alor Setar Mall,trus pi cari surau..disbbkan mall tuh dlm proses renovate,aku melilau2 cr surau..last2 nsb baik jumpa.. abih smyg,pi beli tiket nite @ museum 2..pkul 920 mlm..pas movie,dia suh aku drive keta dia.. huhuhu..sbb dia silau..ngee~~ tepat pkul 12 mlm,smpi dpn umah aku..wahh..tepat2 tuh.. cendalila smpi umah tepat pkul 12 mlm..hahahah...nsb baik mak ayah aku x tanye ape2..=p

2 comments:

CyCra~ said...

mmg terbaek la hari2 ko..jeles dah aku..

cEnD@LiL@ said...

yeker??ntah la emeer..terbaek la kot..hahaha