Wednesday, 27 May 2009

hApPy BiRtHdAy My SiS

happy birthday my dear sis
May God bless u

Hari nih besday adik aku yg ke-22..ade kisah lawak la psl dia ngan bf dia..diorg boley gado sbb besday present..bf dia tanya nk adiah apa..adik aku ni plak bukan jenis meminta2..same ngan aku oke..org nk bagi,amik je la kan...lawak tul..di sbbkan tuh je nk gado..hahah..bagus la..gado2 manja la konon..seingat aku la,sepanjang zaman aku ada bf dlu,aku x penah dpt besday present..seriously..hahah..tp aku x kisah sgt pown..yeker??kisah la jugak kan..rs cam xde yg specel plak..lantak la...mls aku nk ingat..berbalik ps kisah adik aku..diorg dh lama berkwn..since adik aku kat poli laei..yg bf dia x abih2 tanye bila aku nk kawen..aku kata nk kawen dlu,kawen la..aku xde hal..janji sebagai adiah langkah bendul,aku mntk sport rim utk BABY aku..hahahah...adik aku plak x mau langkah bendul..nk aku kawen dlu, then baru la dia nk kawen..alamat nyer,berjanggut la korang tunggu aku..hahah..

No comments: